Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Міський голова Вадим Лях відвідав школу № 13 та розповів про інфраструктурні проекти [25 травня 2017  16:45]



24 травня міський голова Вадим Лях, секретар міської ради Жан Кім, заступник міського голови Юрій Підлісний відвідали загальноосвітню школу № 13. 

Наразі у загальноосвітній школі № 13 відбуваються ремонтні роботи. Директор Анатолій Погорєлов розповів, що почалися ремонтні роботи по демонтажу старого обладнання, підлоги та дверей, планується зробити капітальний ремонт даху, спортивний майданчик, облаштувати територію школи. Також необхідно оснастити кабінети технікою, щоб діти змогли успішно вивчати такі предмети, як хімія та фізика в спеціальних лабораторних умовах. Крім того, ремонт буде здійснено в спортивній залі та їдальні. Все це планується зробити до 1 вересня, тобто до початку нового учбового року. Оскільки ця школа буде опорною, то всі ремонтні роботи будуть виконані згідно сучасних норм будівництва. 

Під час огляду школи на заході також був присутній директор підрядної організації ТОВ «Ріола-Модуль ЛТД” Володимир Духович, який розповів, як будуть проходити ремонтні роботи. Він підкреслив, що компанія заснована в 1994 році та має великий досвід для роботи з такими об'єктами. 

Очільник міста зауважив, що для виконання ремонтних робіт в закладах освіти та охорони здоров'я у Слов'янську підрядна організація повинна мати досвідчених інженерів в штаті та необхідні технічні ресурси для виконання будь-яких ремонтних робіт. 

Делегація на чолі з міським головою у супроводі директора школи Анатолія Погорєлова та керівника підрядної організації Володимира Духовича оглянула приміщення школи та проінспектувала, що вже було зроблено та що планується зробити найближчим часом. 

Підводячи підсумки візиту до загальноосвітньої школи № 13 очільник міста підкреслив, що зовсім скоро Слов'янськ отримає сучасний освітній заклад, в якому діти з задоволенням будуть навчатися, оскільки для цього їм будуть створені всі умови. 


1782Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua