Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
У Слов'янську відремонтували приміщення клубу “Орлятко” [25 травня 2017  16:25]



25 травня в рамках проекту “Державне будівництво і підзвітність у Східній Україні” за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Нідерландів при підтримці VNG International та PAX відбувся захід по передачі представникам ЦДЮТ відремонтованого приміщення, що знаходиться за адресою: вул. Банківська, 80 клуб “Орлятко”. 

На заході були присутні секретар міської ради Жан Кім, заступник міського голови Юрій Підлісний, начальник Слов'янського відділу поліції полковник Сергій Альошин, організатори проекту, журналісти, активна молодь з молодіжноої ліги майбутніх поліцейських та вихованці центру дитячої та юнацької творчості. 

Було проведено декілька етапів по підготовці до проекту. В першому етапі проекту приймали участь міська рада, в другому етапі (навчання та семінари) приймали участь громадські організації. За результатами відбору ідей, які були запропоновані відбувся третій етап у Харкові - загальний семінар, на якому потрібно було обговорити той спільний проект, який є актуальним та важливим для міста. Метою проекту є створення комфорту для взаємодії підлітків. Він отримав назву “4Т” - ти, техніка, творчість, терапія. Ідея об'єднання дозволить підліткам увійти в територію соціальних ініціатив і стати значущими, активними, просоціальними членами Слов'янської громади. 

Відремонтований клуб “Орлятко” - це чудовий простір для молоді та молодіжних організацій. Трохи пізніше з'являться парти, комп'ютерна техніка та проектор. Всім цим діти зможуть користуватися для розвитку та навчання. Крім того, наприкінці серпні запланований фестиваль на території станції юних техніків, який є одним з етапів проекту. 

Виступаючи на заході з промовою заступник міського голови Юрій Підлісний звернувся до всіх присутніх з вітаннями та подяками від міського голови Вадима Ляха, а також побажав творчих успіхів та натхнення. 

Оскільки громадська організація “ПРОМИР” реалізовує ідею проекту та втілює його в життя, то його керівник Тетяна Асланян звернулася безпосередньо до молоді і запевнила їх, що у відремонтованому приміщення вони зможуть розвивати усі свої таланти. 

Також виступив начальник Слов'янського відділу поліції полковник Сергій Альошин. 

Наприкінці заходу заступник міського голови Юрій Підлісний та начальник Слов'янського відділу поліції полковник Сергій Альошин урочисто перерізали червону стрічку. 


1022Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua