Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Слов`янці стали кращими спортсменами та тренерами місяця  [25 травня 2017  13:26]



Щомісячно Управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації підводить підсумки виступів спортсменів регіону на Всеукраїнських та міжнародних змаганнях.
За підсумками квітня 2017 року були визначені кращі спортсмени та тренери місяця за трьома категоріями: з олімпійських, неолімпійських видів спорту та видів спорту серед інвалідів. 

До числа кращих спортсменів та тренерів місяця увійшли слов’янці.У неолімпійських видах спорту кращим спортсменом визнано Данила Верцанова – майстра спорту України міжнародного класу з хортингу, володаря Кубку Європи з хортингу. Кращим тренером став Андрій Безуглий – тренер з хортингу, керівник бійцівського клубу «Тріада». 
У видах спорту серед інвалідів кращими спортсменами стали Сніжана Кернична – майстер спорту України міжнародного класу зі спортивних танців на візках та Володимир Керничний – майстер спорту України міжнародного класу зі спортивних танців на візках –срібні призери міжнародного турніру зі спортивних танців на візках (дует). Їх тренера Олену Харченко визнано кращим тренером. 

24 травня, під час проведення розширеного засідання колегії управління з питань фізичної культури та спорту донецької облдержадміністрації атлети та їх наставники були нагороджені плакетками з зазначенням номінацій переможців. 

Відділ у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спороту Слов’янської міської ради вітає спортсменів та їх тренерів та бажає подальших спортивних досягнень! 



979Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua