Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
У Слов'янську відкрили меморіальну дошку загиблому воїну АТО [24 травня 2017  14:37]



23 травня у Слов'янському багатопрофільному регіональному центрі професійної освіти імені П.Ф.Кривоноса відкрили меморіальну дошку загиблому в грудні 2014 року Андрію Ременюку, який захищав Донецький аеропорт. Варто зазначити, що він навчався в цьому навчальному закладі в 2004-2005 роках. 

На заході були присутні батьки та рідні загиблого, сестра Лариса, заступник міського голови Юрій Підлісний, заступник військового комісара Слов'янського об'єднаного військового комісаріату Якуб Кадиров, начальник відділу професійної освіти департаменту освіти і науки в Донецькій області Олександр Бережнов, представники громадських організацій та учні ліцею. 

З промовами виступили заступник міського голови Юрій Підлісний, заступник військового комісара Слов'янського об'єднаного військового комісаріату Якуб Кадирова, директор Слов'янського багатопрофільного регіонального центру професійної освіти імені П.Ф. Кривоноса Самандар Гусейнов та начальник відділу професійної освіти департаменту освіти і науки в Донецькій області Олександр Бережнов. 

Сестра загиблого військовослужбовця Лариса розповіла про свого брата та підкреслила, що людина жива до того моменту поки про неї пам'ятають. Саме тому закликала всіх не забувати про загиблих воїнів, які захищали Україну. Крім того, вона показала всім присутнім відеосюжет з фотографіями Андрія. Учениця Суханова Лілія присвятила вірш пам'яті Андрія Ременюка та зачитала його на заході відкриття меморіальної дошки. 

Варто зазначити, що загиблий Андрій Ременюк Указом Президента України нагороджений орденом за мужність III ступеня за високий професіоналізм, виявлений у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України та вірність військовій присязі, а також нагороджений нагрудним знаком за оборону Донецького аеропорту (посмертно). 

Право відкрити меморіальну дошку було надано сестрі загиблого Ларисі та директору Слов'янського багатопрофільного регіонального центру професійної освіти імені П.Ф. Кривоноса Самандару Гусейнову. 

Наприкінці заходу всі присутні вшанували загиблих хвилиною мовчання та поклали квіти до меморіальної дошки.


903Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua