Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
У Слов'янську відсвяткували День Перемоги [11 травня 2017  15:10]



9 травня у Слов'янську в парку культури та відпочинку відбувся мітинг-реквієм до Дня пам'яті “Безсмертя подвигу” та покладання квітів до пам'ятника воїнам-визволителям. 

Міський голова Вадим Лях у своїй промові привітав ветеранів та побажав їм міцного здоров'я, довгих років життя та мирного неба над головою. З промовами також на заході виступили Народний депутат України Олег Недава та голова Слов'янської міської організації ветеранів Леонід Васильчук. 

Діти розважали ветеранів виконаннями віршів, пісень та танців. Під час виконання танцю молоде покоління запросило ветеранів покружляти у вальсі та згадати молодість.
Наприкінці заходу всі присутні вшанували загиблих воїнів Другої світової війни хвилиною мовчання та покладанням квітів до Монументу слави. 

Після мітингу-реквієм у парку культури та відпочинку для ветеранів та жителів міста була організована польова кухня. 

Після проведення у Слов'янську заходів до Дня Перемоги міський голова Вадим Лях, секретар міської ради Жан Кім та депутати міської ради Олександр Самсонов, Андрій Харченко, голова Слов'янської міської організації ветеранів Леонід Васильчук поклали квіти до Меморіалу Слави у Святогірську. Після цього очільник міста разом з ветеранами спустили вінок по річці Сіверський Донець в пам'ять про загиблих під час Другої Світової війни. 

Наприкінці всіх заходів ветеранів запросили на святковий обід. 


884Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua