Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
За перший місяць нерестової заборони на Донеччині зафіксовано 46 порушень [04 травня 2017  15:36]

З початку квітня розпочався період нересту, в цей час риба стає легкою здобиччю для браконьєрів, тому щорічно вводиться обмеження на вилов риби. Державними інспекторами Донецькрибоохорони максимально посилюється контроль за дотриманням громадянами природоохоронного законодавства на водоймах Донецької області.

Так, в період з 1 по 28 квітня 2017 було проведено 76 рибоохоронних рейди, викрито 46 порушень, у тому числі: на водоймах області – 40, на ринках області – 6. Затримано 41 особу, що порушили Правила любительського і спортивного рибальства, відносно яких складено протоколи про адміністративні порушення: за грубе порушення Правил – 31, за порушення Правил – 4 та складено 5 актів вилучення безхазяйного майна. У порушників вилучено 147 кг незаконно добутих водних біоресурсів та 53 заборонених знарядь лову. Збитки, завдані рибному господарству, складають 8287 гривень.

Донецькрибоохорона нагадує, відповідно до ч. 4 ст. 85 КУпАП, грубе порушення правил рибальства (рибальство із застосуванням вогнепальної зброї, електроструму, вибухових або отруйних речовин, інших заборонених знарядь лову, промислових знарядь лову особами, які не мають дозволу на промисел, вилов водних живих ресурсів у розмірах, що перевищують встановлені ліміти або встановлену правилами любительського і спортивного рибальства добову норму вилову) – тягне за собою накладення штрафу на громадян від 20 до 40 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією знарядь і засобів вчинення правопорушення та незаконно добутих водних живих ресурсів чи без такої; на посадових осіб – від 30 до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією знарядь і засобів вчинення правопорушення та незаконно добутих водних живих ресурсів чи без такої.

Звертаємося до всіх небайдужих громадян, якщо ви стали свідком порушень правил рибальства на воді чи порушень правил збуту біоресурсів, просимо невідкладно повідомляти на телефон «гарячої» лінії Державного агентства рибного господарства України 0-800-50-52-50 або на телефон «гарячої лінії» Донецькрибоохорони (06262) 2-99-04.


1235Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua