Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Міський голова зустрівся з ліквідаторами на ЧАЕС та вдовами загиблих [26 квітня 2017  16:08]



26 квітня міський голова Вадим Лях провів зустріч з ліквідаторами наслідків аварії на ЧАЕС та вдовами загиблих. 

На заході також були присутні голова Слов'янської міської в Донецькій області організації інвалідів всеукраїнської громадської організації інвалідів “Союз Чорнобиль України” Сергій Храптович, начальник відділу з питань призначення, перерахунку та виплати пенсій № 1 Слов'янського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області Світлана Таран, начальник відділу охорони здоров'я Слов'янської міської рад Олена Джим, завідувач сектору з питань постраждалих внаслідок аварії на ЧАЕс управління соціального захисту населення Слов'янської міської ради Олена Зайцева, провідний спеціаліст сектору з питань постраждалих внаслідок аварії на ЧАЕС управління соціального захисту населення Слов'янської міської ради Марина Локтєва та начальник Слов'янського РЕМ ПАТ "ДТЕК Донецькобленерго" Віталій Колесник. 

Міський голова Вадим Лях розпочав захід зверненням до всіх присутніх. Він згадав події, які сталися 31 рік тому на ЧАЕС та підкреслив, що ми ніколи не забудемо вчинок, мужність та героїзм ліквідаторів. Тільки завдяки їм вдалося впоратися з цим лихом підкреслив очільник міста. Учасникам заходу також продемонстрували фільм з подіями, які відбувалися 26 квітня 1986 року на ЧАЕС. 

Під час зустрічі ліквідатори та вдови загиблих мали змогу поспілкуватися з міським головою, задати йому проблемні питання та звернутися до представників соціальних служб міста.
Підводячи підсумки круглого столу голова Слов'янської міської в Донецькій області організації інвалідів всеукраїнської громадської організації інвалідів “Союз Чорнобиль України” Сергій Храптович подякував міському голові за такі зустрічі, тому що вони вкрай необхідні для людей, щоб вони розуміли, що про них не забувають. 



947Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua