Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Мамо, тато, я – спортивна сім'я [24 квітня 2017  11:32]



20 квітня у спортивному залі комунального позашкільного навчального закладу «Міська комплексна дитячо-юнацька спортивна школа» відбувся фінал міських змагань «Мамо, тато, я – спортивна сім'я». 

6 команд сімей із загальноосвітніх шкіл №№ 1, 4, 12, 13, 15, 18 міста Слов’янськ дружньо та весело провели цей час у змаганнях. 

На початку змагань всіх учасників привітали своїм виступом вихованці відділення спортивної гімнастики КЗ «ДЮСШ м. Слов’янська». А також провели для сімей енергійну та бадьору розминку. 

Безпосередньо змагання складалися з презентацій команд, спортивних естафет: «Швидкість з м’ячем», «Смуга перешкод» та «Слалом». Боротьба за перемогу була цікавою, емоційною та по-спортивному напруженою. 

У результаті всіх проведених конкурсних змагань та набраних балів перемогу святкувала родина Фіщенко із ЗОШ № 18; ІІ місце посіла родина Ляшенко загальноосвітньої школи № 15; на третьому місці представники ЗОШ № 1 - сім’я Полякових. 

Загалом усі команди отримали чудові враження та заряд бадьорості і спортивної наснаги від активного і змістовного дозвілля у колі своєї сім’ї, а також були відзначені грамотами, медалями та подарунками. 



803Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua