Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Міський голова зустрівся з мешканцями будинку по вул.Вольна,8 [14 квітня 2017  10:30]



13 квітня міський голова Вадим Лях зустрівся з мешканцями будинку по вулиці Вольна, 8. На заході також були присутні заступник міського голови Дмитро Діденко, заступник начальника управління житлово-комунального господарства Ольга Заруба та директор ТОВ “Циділо і К” Володимир Гущін. 

Основними питаннями були: капітальний ремонт рулонної покрівлі, ремонт під'їздів, ремонт вентиляційної системи у приміщенні стоматологічної поліклініки, ремонт сходів при вході у під'їзд та обладнання дитячого майданчику. Очільник міста особисто оглянув тріщини у під'їздах, стан сходових прольотів та комунікацій. Усі питання були занесені до протоколу та знаходяться на контролі міського голови, тому жодне з них не залишиться без уваги. 

Підсумовуючи зустріч Вадим Лях пообіцяв повторно приїхати наприкінці травня або на початку червня, щоб особисто перевірити, як будуть виконанні його доручення. Мешканці будинку подякували міському голові за увагу до їх проблем та наголосили, що чекають на його візит наступного разу. 



1049Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua