Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Жителі зруйнованих будинків у Слов'янську отримали довідки переселенців [05 квітня 2017  16:23]



5 квітня в управлінні соціального захисту населення відбулась довгоочікувана подія: жителі Слов'янська, які втратили житло під час проведення антитерористичної операції отримали довідки внутрішньо переміщенних осіб. 

Варто нагадати, що багато жителів Слов'янська під час подій 2014 року втратили власне житло. Тривалий час вони не мали ніякого статусу, не отримували матеріальну допомогу від держави та компенсацію за оренду житла. 

Привітати людей з цією подією приїхав міський голова Вадим Лях, який розповів присутнім про складний шлях вирішення цього питання. 

Народний депутат України Олег Недава звернувся до Міністра соціальної політики Андрія Реви з ініціативою посприяти в рішенні даного питання. До вирішення цієї проблеми долучився прокурор Донецької області Євгеній Бондаренко. Спільними зусиллями вдалося досягти того, що кожен житель Слов'янська, який втратив житло, тепер має право отримати довідку в управлінні соціального захисту населення про статус внутрішньо переміщеної особи. 

Сьогодні 2 родини у нашому місті отримали документ про взяття на облік, як внутрішньо переміщенних осіб. 

Найближчим часом очікується внесення змін до Постанови Кабінету Міністрів № 505 про призначення допомоги внутрішньо переміщенним особам, які дозволять отримувати слов'янцям, які втратили житло, отримувати від держави компенсацію на оренду житла. 



979Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua