Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Міський голова обстежив заклади освіти [29 березня 2017  10:35]



28 березня міський голова Вадим Лях, заступник міського голови Юрій Підлісний, начальник відділу освіти Ігор Рубльовський разом з журналістами відвідали дошкільний навчальний заклад № 54, загальноосвітні школи № 18 та № 5. 

Очільник міста завжди наголошує на тому, що діти — це наше майбутнє, про яке необхідно піклуватися сьогодні. Саме тому Вадим Лях вважає необхідним оновлювати класи в школах, модернізувати їх, оснащувати необхідною технікою та ремонтувати харчоблоки, оскільки всі навчальні заклади досить застарілі і потребують оновлення. 

Міський голова особисто оглянува відремонтований харчовий блок в дошкільному закладі № 54, для якого було придбано: водонагрівний бак, електричну піч, електричну м'ясорубку, електричну сковорідку та духову шафу. Завідуюча Ніна Скворцова подякувала очільнику міста за візит, увагу та небайдужість до проблем навчальних закладів, зокрема дитячих садків. 

Делегація на чолі з міським головою також відвідала загальноосвітні школи № 18 та № 5 Для цих закладів було придбано комплекти меблів та парт, учнівські стільці та класна дошка. Діти з радістю спілкувалися з очільником міста та розповідали про навчання. 

Підводячи підсумки робочої поїздки по навчальним закладам міський голова Вадим Лях розповів, що така необхідність виникла у зв'язку з тим, щоб подивитися результати виконання оновлення навчальних закладів, оскільки в травні відбудеться останній дзвоник, тому буде доречним спланувати, що перш за все необхідно зробити під час літніх канікул, щоб діти з радістю повернулися до навчання в нові та відремонтовані класи. 


864Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua