Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Фінал міських змагань «Олімпійське лелеченя» [29 березня 2017  10:23]

28 березня у спортивному залі комунального позашкільного навчального закладу «Міська комплексна дитячо-юнацька спортивна школа» відбувся фінал міських змагань в рамках Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей та юнацтва «Олімпійське лелеченя». 

У фіналі зустрілися 4 команди-переможці зональних змагань: ЗОШ №№ 5, 9, 18 та Миколаївська ЗОШ № 3. 

Загалом, спортивно-масовий захід «Олімпійське лелеченя» охопив понад 200 дітей, учнів 17 загальноосвітніх шкіл міст Слов'янськ та Миколаївка, які протягом березня боролися за право представляти свою школу у фіналі. 

На протязі заходу у залі панувала дуже дружелюбна та спортивна атмосфера, наповнена азартом і жагою до перемоги. Юні «лелеченята» змагалися завзято, як справжні олімпійці, намагаючись у кожному конкурсі та естафетному змаганні встановити рекорд. 

За результатами всіх конкурсів перше місце і кубок переможця отримали учні загальноосвітньої школи № 5, на другому місці - команда ЗОШ № 18, а замкнули трійку призерів учні ЗОШ № 9.
В цілому, всі учасники змагань отримали гарний настрій, заряд енергії і позитивні емоції, а також були нагороджені відділом у справах сім'ї, молоді, фізичної культури і спорту грамотами та сувенірами. 

Учні ЗОШ № 5 та ЗОШ № 18 продовжать боротьбу у зональних обласних змаганнях «Олімпійське лелеченя», які відбудуться 06 квітня 2017 року в Слов’янську. 

Бажаємо юним спортсменам успіхів та перемоги!


679Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua