Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Чемпіонат України з пауерліфтингу серед спортсменів з вадами зору [29 березня 2017  10:17]

З 24 по 26 березня в місті Рівне проходив чемпіонат України з пауерліфтингу серед спортсменів з вадами зору. 

Слов’янськ і Донецьку область на змаганнях успішно представили 7 атлетів, у активі яких опинилося 19 нагород: 11 золотих, 6 срібних та 1 бронзова. 

На найвищі сходинки п’єдесталу в жимі лежачи, триборстві у ваговій категорії до 56 кг та абсолютній першості з жиму лежачи серед жінок піднімалася Василиса Козирева.
Також першим у жимі, триборстві (в/к 67,5 кг), абсолютній першості з жиму лежачи та другим у абсолютному триборстві серед чоловіків був Юрій Романюк. 

Золоті медалі у жимі лежачи та триборстві у своїх категоріях отримали Володимир Драний (в/к 60 кг) та Володимир Шаульський (в/к 56 кг). 

Валентина Григор’єва за підсумками чемпіонату стала володаркою повного комплекту нагород: «золота» у триборстві, «срібла» у жимі (в/к 67,5 кг) та «бронзи» у абсолютному триборстві серед жінок. 

Срібними призерами у жимі та триборстві були Євген Бабенко (82,5 кг) та Данило Костюк (60 кг).

Сім вищезазначених спортсменів є вихованцями Донецької обласної дитячо-юнацької спортивної школи для інвалідів і тренуються в Слов'янську під керівництвом заслужених тренерів України Ігоря Котлярова та Олексія Позднухова. 

Слід зазначити, що за підсумками 2016 року вперше спортивною федерацією незрячих України проводився конкурс «Кращий спеціаліст року з пауерліфтингу», і серед відзначених в трьох номінаціях опинилися слов’янці: «Краща спортсменка» – Василиса Козирева, «Кращий спортсмен» – Юрій Романюк, «Кращий тренер» – Ігор Котляров. 

Вітаємо спортсменів та тренерів з успішним виступом на змаганнях та бажаємо подальших перемог! 




792Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua