Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Нагородження Почесною грамотою та поточні питання на апаратній нараді [28 березня 2017  16:31]

28 березня на початку апаратної наради міський голова Вадим Лях вручив Почесну грамоту Слов'янської міської ради головному спеціалісту-юрисконсульту відділу освіти Олені Гербіній за сумлінне, зразкове виконання службових обов'язків, значні трудові досягнення, високий професіоналізм, ініціативність та відповідальне ставлення до справи. 

Після нагородження перейшли до розгляду поточних питань. 

Начальник управління житлово-комунального господарства Андрій Чичкан доповів, що тривають роботи по санітарному очищенню доріг міста. У свою чергу, міський голова зробив зауваження, що на м-ні Артема вздовж дороги вже цілий тиждень лежить сміття. Очільник міста обурений такою ситуацією, тому пообіцяв особисто перевірити чи дійсно все прибрано. 

Начальник відділу освіти Ігор Рубльовський розповів, що весняні канікули в школах розпочнуться з 8 квітня та триватимуть до 17 квітня включно. 

Начальник відділу охорони здоров'я Олена Джим відзвітувала, що продовжуються ремонтні роботи в міській клінічній лікарні.
Начальник відділу культури Марина Олійник повідомила, що в рамках програми двомісячника благоустрою міста проводиться акція “Зроби наш парк чистим”. Тому 31 березня та 1 квітня жителям міста, підприємствам та громадським організаціям пропонується долучитися до прибирання парку культури та відпочинку. 

Заступник начальника управління соціального захисту населення Ольга Лисицька озвучила, що на минулому тижні з питань соціального забезпечення прийнято 3117 людей, продовжується обстеження факту проживання внутрішньо переміщених осіб, тому обстежено 753 сім'ї. 


872Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua