Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Слов’янські борці стали призерами Всеукраїнського турніру з вільної боротьби у Львові [27 березня 2017  13:46]

24-25 березня в легкоатлетичному манежі «Велотрек СКА» м.Львів відбувся п’ятий традиційний Всеукраїнський турнір з вільної боротьби пам’яті майстра спорту міжнародного класу, чемпіона Світу і Європи серед юніорів та володаря Кубку світу Ігора Первачука. 

Участь у змаганнях взяли понад 500 молодших юнаків та дівчат 2002-2004 р.н. з усієї України та країн ближнього зарубіжжя: Молдови, Білорусії, Польщі, Словакії.
Слов’янськ на змаганнях представляли спортсмени КПНЗ «Міська КДЮСШ» (тренер Чурай М.М.): 
- Шарапов Кирило у ваговій категорії 47 кг став чемпіоном турніру. Кирило на борівському килимі провів 6 зустрічей, де впевнено здобув перемоги над спортсменами з Молдови, Львова, Івано-Франківська, Київа, Херсона та Бахмута. 

- Синицький Данило у ваговій категорії 42 кг став бронзовим призером змагань. Данило виграв 4 зустрічі у спортсменів зі Львова, Києва, Одеси, Івано-Франківська, але за вихід до фіналу поступився борцю з Херсона. У сутичці за бронзові медалі слов’янський спортсмен був сильніший за однолітка з м.Бровари Київської області. 

Даний турнір був офіційним відбором на чемпіонат Європи серед молодших юнаків 2002-2004 р.н., який відбудеться в м.Белград 19-21 травня цього року, і слід зазначити, що конкуренція була дуже високою. У ваговій категорії, 47 кг де виступав Шарапов Кирило змагалися за перемогу 49 борців, а у категорії Синицького Данила (42 кг) – 51 спортсмен. 

Здобувши перемогу Всеукраїнського турніру у м. Львів Шарапов Кирило отримав путівку на чемпіонат Європи до м.Белград (Сербія). 

Вітаємо спортсменів та тренерів з вдалим виступом на змаганнях та бажаємо подальших перемог! 



804Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua