Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Щаслива дитина тільки в родині. Історія сім`ї Сербіних [21 березня 2017  11:11]



6 грудня 2006 року рішенням виконавчого комітету Слов’янської міської ради було створено прийомну сім’ю Сербіної Ірини Павлівни та Сербіна Володимира Миколайовича, до якої влаштовано трьох дітей, позбавлених батьківського піклування. Мешкають у власному будинку у м.Святогірськ. Ірина Павлівна та Володимир Миколайович створили належні умови для виховання, навчання та всебічного розвитку дітей. 

У лютому 2009 родина поповнилась ще 5 дітьми-вихованцями та на базі прийомної сім’ї було створено дитячий будинок сімейного типу.

Сьогодні родина має 5 власних дітей, з яких 2 вже повнолітні, 5 дітей перебувають під опікою та 7 дітей-вихованців, віком від 3 до 18 років (9 хлопчиків та 6 дівчат), варто зазначити, що серед дітей-вихованців є дві пари двійнят. Подружжя Сербіних приділяє особливу уваги збереженню родинних зв’язків між дітьми, в родині виховується дві родинні групи дітей-вихованців. В родині завжди панує сприятливий позитивний мікроклімат. Батьки-вихователі встигають надати кожній дитині свою любов та увагу. Родина дуже дружня. У дитячому будинку сімейного типу Сербіних всі діти завжди доглянуті, відкриті, доброзичливі, почувають себе захищеними та необхідними своїй великій родині. 

Всі діти великої дружньої родини розуміють, що найбільший скарб в житті — родина. 

Служба у справах дітей висловлює слова подяки батькам-вихователям за родинний затишок, за тепло та любов, що дарують своїм дітям. 



883Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua