Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
У Слов'янську відбувся урочистий мітинг з нагоди відзначення Дня народження Шевченка [09 березня 2017  15:52]



9 березня у Слов'янську біля пам'ятника Тараса Шевченка відбувся урочистий мітинг з нагоди відзначення 203-ї річниці з Дня народження великого Кобзаря. Чимало людей зібралося, щоб вшанувати його пам'ять. 

Міський голова Вадим Лях звернувся з промовою до учасників заходу. Очільник міста наголосив на тому, що життя великого Кобзаря є прикладом справжньої любові до свого краю. Тарас Шевченко довів, що українці заслуговують мати власну незалежну державу. А оскільки відзначати знамену дату нам доводиться у скрутну для України годину, то ми маємо об'єднатися задля відродження миру і злагоди в суспільстві. Наприкінці промови міський голова поклав квіти до пам'ятника. 

Також виступили голова Слов’янського міського об’єднання Всеукраїнського товариства «Просвіта» імені Тараса Шевченка Володимир Савенко та інші представники громадськості. Вони розповіли про великого Кобзаря, його творчість та декламували вірші поета. 

Дівчата в українських костюмах виконали українські пісні, а учні загальноосвітніх шкіл міста підготували літературно-музичну композицію. 

Наприкінці заходу всі бажаючи поклали квіти до пам'ятника великого Кобзаря. 



989Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua