Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
1 березня – Всесвітній день цивільної оборони [01 березня 2017  16:52]

Щорічно 1 березня відзначається Всесвітній день цивільної оборони. 

Досить часто можна почути й іншу назву цього свята - Всесвітній день цивільного захисту. Тим самим розширилися і завдання системи цивільного захисту. 

Сьогодні співробітники державної служби з надзвичайних ситуацій нашого міста високопрофесійно усувають наслідки техногенних катастроф, природних катаклізмів, військових проявів щодо мирного населення, допомагають зберігати матеріальні цінності держави і берегти культурну спадщину своєї країни. 

Головною метою проведення даного свята можна назвати пропаганду знань населення щодо дій у надзвичайних ситуаціях. Крім того, свято ще сприяє зростанню популярності служби порятунку 101. 

Працівникам рятувальної служби доводиться вирішувати непрості завдання. Не випадково в цей день на адресу сміливих і відважних людей, готових ризикувати власним життям, щоб врятувати мирних громадян, звучать по праву заслужені слова подяки і вдячності. 

Далеко не кожен стане піддавати небезпеці своє життя і здоров'я, щоб інші люди могли мирно спати і залишатися впевненими і спокійними на рахунок того, що під надійним захистом рятувальників їм нічого не загрожує. 

Далеко не кожен стане піддавати небезпеці своє життя і здоров'я, щоб інші люди могли мирно спати і залишатися впевненими і спокійними на рахунок того, що під надійним захистом рятувальників їм нічого не загрожує.

Шановні працівники і ветерани цивільного захисту міста Слов'янська!

 

В цей день хотілося б віддати шану і повагу тим, хто в людській біді самовіддано і жертовно протистояв і продовжує протистояти руйнівній надзвичайних ситуацій, покладаючи життя і здоров'я заради майбутніх поколінь і їх безпеки. 

Шану і повагу тим, хто самовіддано працював, усуваючи наслідки надзвичайних ситуацій нашого міста; хто відновлював і продовжує відновлювати зруйновані міста і села, створює умови для мирного і спокійного життя. 

Зараз ви гідно виконуєте свій почесний обов'язок, відстоюючи право на людське життя в самих екстремальних ситуаціях, створюючи жителям інших місць умови безпечного проживання.
Нехай невичерпна енергія, високий професіоналізм, дбайливе ставлення до людей будуть постійними супутниками у вашій діяльності.
Нехай завжди з Вами будуть віра, надія, любов і людська вдячність.

 


802Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua