Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Міський голова Вадим Лях відвідав Слов'янський машинобудівний завод [27 лютого 2017  16:55]



27 лютого міський голова Вадим Лях разом з помічником, депутатом міської ради Олександром Самсоновим та журналістами з робочим візитом відвідали Слов'янський машинобудівний завод. 

Голова правління, депутат міської ради Павло Придворов зустрів делегацію та провів екскурсію по заводу. Він ознайомив гостей з роботою цеху № 2. Завод працює по 4 напрямкам діяльності: виготовленння гірничо-шахтного, коксохімічного, підйомно-транспортного та обладнання металургійного комплексу. Загальна кількість працівників 570 людей. 

Павло Придворов провів делегацію по цеху № 2 та показав, як працює техніка та як проходить процес створення обладнання. Варто зазначити, що проходячи по цеху можна було побачити, що на заводі працюють не лише чоловіки, але й жінки також. 

Виготовлена продукція експортується на Швецію, Казахстан та на внутрішній ринок. За словами Павла Придворова вони не зупиняються та постійно шукають новий ринок сбуту. 

Вся делегація відзначила з яким особливим натхненням Павло Придворов розповідав про виробництво і було видно, що для нього завод — це не просто робота, а мета його життя. Хоча і сьогодні на заводі гідні умови праці та своєчасна зарплата, керівництво заводу не зупиняється і робить все, щоб приходили працювати нові кадри. 


1098Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua