Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Змагання з плавання «Повір у себе» [23 лютого 2017  14:56]



21 лютого на базі комунального закладу «Фізкультурно-оздоровчий комплекс м.Слов’янська» відбулись змагання з плавання серед дітей з інвалідністю з вадами зору, слуху, розумового та фізичного розвитку, ураженням рухового апарату в програмі Спартакіади «Повір у себе», присвяченій 85-річчю Донецької області. 

На змагання приїхали 45 спортсменів, які представляли команди з Слов’янська, Маріуполя, Соледара, Миколаївки. 

На початку учасників урочисто привітали: Герой України, Заслужений майстер спорту України Віктор Смирнов, виконуючий обов’язки начальника Донецького регіонального центру з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» Костянтин Шевченко, директор Донецької обласної дитячо-юнацької спортивної школи для інвалідів Юрій Оніщенко, Заслужений тренер України, головний тренер Національної паралімпійської збірної України з плавання, повний кавалер орденів «За заслуги» Андрій Казначеєв, помічник народного депутата України Олега Недави - Вікторія Набокова. 

У своєму вітальному слові Віктор Смирнов зазначив: «Я сам починав свою кар’єру з таких змагань. Прекрасно знаю, наскільки важлива для юних спортсменів можливість проявити себе. Дуже приємно, що навіть у такі складні для країни часи є люди, які допомагають розвивати спорт серед людей з обмеженими фізичними можливостями». 

Змагання проводилися окремо за нозологіями у двох вікових групах: старша – 2000-2003 рр. н., молодша – 2004-2008 рр.н. Спортсмени змагалися у наступних дисциплінах: брас, батерфляй, плавання на спині, кроль на грудях. 

За результатами змагань визначились переможці та призери які відзначені грамотами, призами від народного депутата України Олега Недави, солодкими подарунками від ТМ «Валенсія».
Участь у нагородженні плавців взяв начальник управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик, який вручив дітям грамоти і медалі. 

Також, грошовими призами від Героя України, шестиразового паралімпійського чемпіона Віктора Смирнова за досягнення високих спортивних результатів було відзначено таких плавців:
- Марія Дівніч (УОРА, Маріуполь);
- Михайло Арділан (ВРФР, Миколаївська СЗОШІ № 7);
- Богдан Ляшко (слух, Маріуполь);
- Влад Іванов (зір, Слов’янськ);
- Олександр Левченко (УОРА, Слов’янськ);
- Максим Бойко (УОРА, Слов’янськ). 

Молоді, талановиті спортсмени що показали найкращі результати візьмуть участь у фінальних змаганнях Всеукраїнської Спартакіади «Повір у себе», які будуть проходити в м. Кам’янське з 19 по 22 квітня 2017 року. 


1210Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua