Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Міський голова Вадим Лях поспілкувався з ветеранами [22 лютого 2017  11:31]





21 лютого відбулось засідання міської ради ветеранів, в якій взяли участь міський голова Вадим Лях, помічник міського голови, депутат міської ради Олександр Самсонов, начальник відділу внутрішньої політики Дмитро Кравченко, начальник відділу кадрів Тетяна Моторіна, головний спеціаліст відділу культури Оксана Гусейнова, спеціаліст відділу освіти Марина Бугайова, депутати міської ради Любов Чернявська та Микола Батечко. 

На порядку денному розглядалися питання прийняття міської програми відновлення, реконструкції та блогоустрою військово-братських поховань пам'ятника перемоги над нацизмом у Другій світовій війні на період 2017-2022 років, нагородження ювілейною медаллю “70 років перемоги над нацизмом у Другій світовій війні”, проведення фестивалю ветеранської (фронтової) пісн. Також ветерани обговорили питання актуальності придбання в комунальну власність будинку культури. 

Міський голова звернувся до всіх присутніх з промовою, у якій зазначив, що вважає необхідним прийняття міської комплексної програми по реконструкції та благоустрою пам'ятників на найближчі 5 років. Очільник міста підкреслив, що кожен пункт цієї програми повинен бути узгоджений з членами ради ветеранів. Усі присутні одноголосно проголосували за прийняття такої програми та перейшли до другого питання на порядку денному. 

Указом Президента України була затверджена відзнака — ювілейна медаль “70 років перемоги над нацизмом”, якою нагороджуються особи з числа учасників бойових дій та інвалідів війни, яким цей статус надано відповідно до Закона України “Про статус ветеранів війни” гарантій їх соціального захисту, які брали участь в бойових діях, обороні, партизанському підпіллі, русі проти нацистської Німеччини та її союзників у роки Другої світової війни. Очільник міста підкреслив, що необхідно пропрацювати можливі варіанти вручення цієї відзнаки 123 учасникам бойових дій.
Не оминули увагою й проведення фестивалю ветеранської пісні, до організації якого буде залучено відділи культури та освіти міської ради. Очільник міста додав, що всі учасники фестивалю повинні бути нагороджені. Щодо концепції та технічних можливостей проведення фестивалю відділ культури доповість на наступному засіданні. 

Загалом засідання міського голови з ветеранами пройшла продуктивно. Кожен мав змогу звернутися до очільника міста, озвучити своє питання та поспілкуватися. Ветерани висловили Вадиму Ляху велику вдячність за такі зустрічі та запросили його прийняти участь у наступному засіданні. 



889Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua