Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Міський голова розповів про проекти на цей рік [21 лютого 2017  15:45]

21 лютого міський голова Вадим Лях провів прес-конференцію для журналістів. Він розповів, що відбулася зустріч з головою Донецької військово-цивільної адміністрації Павлом Жебрівським, де обговорювали інфраструктурні проекти, на які було закладено фінансування та готовність проектно-кошторисних документів. 

Зустріч пройшла продуктивно та конструктивно. По деяким проектам Слов'янська, Святогірська та Миколаївки необхідно допрацювати проектно-кошторисну документацію. Замість них Слов'янськ подав два проекти по КП “Словміськводоканал” на 10 мільйонів та на 30 мільйонів проектів по дорогам. 

На даний час працівники облавтодору спільно з Слов'янським управлінням капітального будівництва досліджують дорогу від Славкурорта до залізничного вокзалу. Там буде зроблено капітальний ремонт. 

Також станом на сьогоднішній день вже підписано розпорядження, яке підтверджує виділення грошей на реконструкцію парку. Отже в цьому році слов'янці отримають оновлений парк, де вони зможуть відпочивати та проводити вільний час.



920Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua