Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Апаратна нарада [21 лютого 2017  10:53]

21 лютого міський голова Вадим Лях провів апаратну нараду, яка розпочалась з приємних привітань директора КП “Водозниження” Сулеймана Фарзалиєва. Очільник міста вручив йому квіти та почесну грамоту за баготорічну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у благоустрій міста та з нагоди 50-річчя з дня народження. Після привітань перейшли до розгляду поточних питань. 

Начальник управління житлово-комунального господарства Андрій Чичкан доповів, що виконано ремонт двух підїздів по вул.Торській та Вокзальній, в 12 будинках замінені 82 метра труб та виконано ремонт холодного водопостачання, в 9 будинках замінені 130 метрів каналізаційних труб, продовжується робота по утриманню доріг в належному стані в зимовий період. 
Прослухавши керівника УЖКГ очільник міста зауважив, що по вул.Гречко, 1 два будинки майже затоплені водою, тому дав доручення комунальним підприємствам “Словміськводоканал”, “Водозниження” та “АТП 052814” долучитися до вирішення цієї проблеми. 

Директор КП“Словміськводоканал” Андрій Кійко відзвітував, що за минулий тиждень полагоджено 16 поривів на водопровідних мережах, 14 витікань води та 39 на каналізаційних мережах.
Директор КП“АТП 052814” звернувся до жителів міста та поліції щодо допомоги у виявленні підпільних керамічних цехів. 

Начальник відділу освіти Ігор Рубльовський доповів, що загальноосвітня школа № 9 в мікрорайоні “Хімік” перебуває на карантині та в цій же школі зламано 26 секцій забору, тому готуються документи в поліцію. 

Начальник відділу охорони здоров'я Олена Джим озвучила, що кількість звернень пацієнтів, щодо гострих респіраторних вірусних інфекцій знизилась та не перевищує епідеміологічний поріг. Також вона додала, що ремонтні роботи у вузловій лікарні продовжуються. 

Начальник відділу культури Марина Олійник запросила жителів міста на святкування Масляної біля Центру культури та довкілля 25 лютого з 11 до 13.00. Також вона повідомила, що міське свято Масляної відбудеться у парку культури та відпочинку 26 лютого з 11.00 до 15.00. В програмі передбачено розваги, виступи творчих колективів, подарунки та виставка декоративно-прикладного мистецтва. 



996Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua