Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Запрошуємо прийняти участь у Міжнародному фестивалі дитячо-молодіжної творчості «Балтійська хвиля» [16 лютого 2017  10:00]

Управління у справах сім’ї та молоді облдержадміністрації інформує, що з 27 червня по 02 липня 2017 року в м. Таллінн (Естонська Республіка) буде проведено Міжнародний фестиваль дитячо-молодіжної творчості «Балтійська хвиля» (далі Фестиваль). 

Метою Фестивалю є виявлення та підтримка обдарованих дітей і молоді; встановлення творчих контактів, сприяння дружнім зв’язкам і зміцненню взаємодії між дітьми та молоддю з різних регіонів України, зарубіжних країн; створення умов щодо підтримки багатонаціональної дитячо-молодіжної творчості. 

У Фестивалі братиме участь учнівська та студентська молодь, творчі колективи України, Естонії та інших країн. 

Номінації Фестивалю: вокал, хореографія, інструментальний жанр, образотворче, декоративно-ужиткове та прикладне мистецтво, театральний жанр (драматичний, музичний), циркове мистецтво, конкурс літературно-музично-спортивних міні-композицій «Молодь обирає здоров’я». 

До участі у Фестивалі запрошуються учні (вихованці) загальноосвітніх, професійно-технічних, позашкільних, студенти вищих навчальних закладів, творчі колективи, члени громадських організацій віком від 6 до 35 років включно-у складі творчих колективів та окремі вихованці-з України та інших країн світу, а саме:
- солісти, ансамблі малих форм (дуети, тріо, квартети), вокальні ансамблі;
- солісти, хореографічні колективи класичного, народного, стилізованого народного, естрадного, дитячого, сучасного, спортивного, бального танцю;
- солісти, ансамблі, оркестри народних, духових, ударних, струнних та щипкових інструментів;
- виконавці всіх жанрів образотворчого, декоративно-ужиткового та прикладного мистецтва;
- виконавці та колективи різних жанрів театрального та циркового мистецтва;
- команди-учасниці районних, міських, обласних етапів фестивалю-конкурсу «Молодь обирає здоров’я».
Фестиваль проводиться серед дітей і молоді в наступних вікових категоріях (можуть змінюватися згідно з номінаціями):
- молодша вікова категорія (6-9 років);
- середня вікова категорія 1-а (10-12 років);
- середня вікова категорія 2-а (13-16 років);
- старша вікова категорія (17-35 років). 

Для участі у Фестивалі творчим колективам необхідно до 29 травня 2017 року надіслати заявку на участь у Фестивалі до оргкомітету на електронну адресу: info@sds.in.ua з приміткою «Фестиваль «Балтійська хвиля». Можлива участь одразу у декількох зазначених номінаціях. 

Проїзд, проживання та харчування учасників, керівників колективів та інших осіб, що супроводжують, здійснюється за рахунок джерел, не заборонених чинним законодавством України.
За додатковою інформацією звертатися до організаційного комітету Фестивалю за телефонами: 044-501-01-15, 044-400-43-01, 067-407-77-98,
096-596-14-12, 093-214-64-17, 050-447-49-68. 

Додаток: умови проведення Фестивалю; орієнтовна програма Фестивалю; перелік документів, необхідних для оформлення шенгенської візи.


938Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua