Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Стартувала підготовка з проведення V Всеукраїнської спартакіади «Сила духу»! [08 лютого 2017  09:12]

У 2013 році виконавчою дирекцією Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України започатковано та щорічно організовується проведення всеукраїнських спартакіад серед потерпілих на виробництві із символічною назвою «Сила духу». 

Це відкритий спортивний захід, що проводиться з метою підтримки у потерпілих внаслідок нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань, у тому числі людей з інвалідністю внаслідок трудового каліцтва, цілеспрямованості у подоланні особистих фізичних меж, реабілітації засобами фізичної культури і спорту для подальшої адаптації у суспільство, залучення органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, громадськості до проблем потерпілих на виробництві. 

Нещодавно під головуванням директора виконавчої дирекції Фонду, голови організаційного комітету Валерія Акопяна відбулося засідання організаційного комітету з підготовки та проведення у 2017 році V Всеукраїнської спартакіади «Сила духу», на якому схвалено положення та план організаційних заходів з підготовки та проведення п'ятої ювілейної спартакіади. 

Відповідно до положення потерпілі на виробництві, які перебувають на обліку у робочих органах виконавчої дирекції Фонду, у фінальній частині спартакіади змагатимуться з 6 видів спорту: армспорту, бомбаскету, гирьового спорту, дартсу, настільного тенісу, шахів. 

Передбачається, що відбірні регіональні змагання в Донецькій області пройдуть у травні цього року у місті Бахмуті на базі комунальної установи спортивно - оздоровчого профілю стадіону «Металург», а фінальний етап спартакіади відбудеться у першій декаді червня в місті Одесі на базі спортивного комплексу Національного університету «Одеська юридична академія». 

Тому запрошуємо всіх наших громадян, якими опікується Фонд, долучатися до змагань спартакіади. Тож вперед до активних тренувань та нових перемог!

Додаткову інформацію можна отримати за телефоном: (06262) 2-70-81 або за адресою відділення ВД Фонду у м.Слов’янську: м.Слов’янськ, вул.Глекова, 2.


813Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua