Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Червоний Хрест Люксембурга вручив двом родинам зі Слов'янська Акти дарування на житло [04 лютого 2017  14:03]

3 лютого міський голова Вадим Лях разом з керівником Слов'янської міської організації Червоного Хреста України Валентиною Ковальовою та асистентом програми Люксембургского Червоного Хреста в Україні Ольгою Висоцькою відвідали дві родини у Слов'янську, яким вручили Акти дарування на житло, яке було відновлено. 

Перший будинок розташований за адресою вул.Уральська-6, в якому зараз проживає родина пенсіонерів Михайленко Катерина Григорівна та її чоловік Сергій Дмитрович. Господиня нового помешкання поділилася з почесними гостями спогадами. Її житло внаслідок обстрілу було зруйновано 12 червня 2014 року, а вона після попадання снаряду опинилася під завалами власного будинку та отримали численні травми ніг. Їй було зроблено багато операцій і сьогодні вона самостійно пересувається. За словами Катерини Михайленко їй вдалося відновитися завдяки сильному, вольовому характеру та позитивному мисленню. 

Також вона щиро подякувала очільнику міста Вадиму Ляху за допомогу та висловила йому свою підтримку, як міському голові. 

Другий відновлений будинок розташований за адресою вул.Ростовська-27. Гостей зустріла Наталія Пальченко, яка працює вихователем у дошкільному закладі. Вона проживає з чоловіком та дитиною. 

Варто зазначити, що обидві родини знаходяться в невеликих, але теплих та затишних помешканнях. 

Міський голова Вадим Лях висловив вдячність Червоному Хресту Люксембурга за надану допомогу жителям міста та зазначив, що спільними зусиллями міської ради та Червоного Хреста - слов'янці, які втратили житло у 2014 році будуть ним забезпечені.


969Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua