Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Міський голова Вадим Лях прокоментував журналістам непогоджену смолоскипну ходу у День Соборності [24 січня 2017  16:49]

24 січня міський голова Вадим Лях провів прес-конференцію для журналістів, на якій поділився своїми враженнями від смолоскипної ходи, яка відбулася у Слов'янську 22 січня. 

Для проведення таких заходів організаторам необхідно надіслати лист на адресу міської ради. Цього разу вони також його надіслали, але у ньому містилася інформація лише щодо проведення мітингу, про смолоскипну ходу не було повідомлено. Варто зазначити, що смолоскипну ходу необхідно було погодити з державною службою надзвичайних ситуацій, але на жаль організатори цього не зробили. 

Учасники заходу несли факели з відкритим вогнем, що було небезпечно та могло завдати шкоди жителям міста, які проходили поряд. Крім того, під час проведення ходи досить емоційно вигукувалися лозунги на адресу працівників Слов'янської міської ради та керівництва міста. “Така поведінка неприпустима” - вважає очільник міста, оскільки День Соборності - це свято, яке повинно єднати, а не навпаки. 

Міський голова Вадим Лях повідомив, що за його дорученням будуть підготовлені листи на адресу обласних управлінь СБУ, штабу АТО та Національної поліції у зв'язку з тим, що під час смолоскипної ходи лунали погрози. 

Також очільник міста висловив думку до того, що такі заходи краще проводити за межами міста, оскільки під час проведення таких заходів перш за все потрібно дбати про безпеку жителів міста. Шкода, що переслідуючи свою власну мету деякі активісти забувають про безпеку людей. 



961Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua