Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Слов`янські спортсмени повернулися додому з XV літніх Паралімпійських ігор [23 вересня 2016  14:28]




22 вересня на залізничному вокзалі станції «Слов’янськ» відбулася урочиста зустріч учасників XV літніх Паралімпійських ігор, що на днях завершилися в бразильському Ріо-де-Жанейро. 

У Слов’янськ, місто, де підготовку до змагань проходили більшість пловців-паралімпійців Донецької області, 22 вересня прибули три спортсмени:
- Дмитро Залевський, який став чемпіоном на дистанції 100 м на спині з новим світовим рекордом і посів четверте місце на дистанції 400 м вільним стилем (S11);
- Ірина Соцька, яка здобула дві бронзові медалі в запливах 100 м на спині та 50 м на спині (S2);
- Ніна Козлова, яка посіла 9 місце на дистанції 100 м брасом (SB6). 

Паралімпійців зустрічали: секретар Слов’янської міської ради Жан Кім, начальник управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик, начальник відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради Олександр Міщенко, керівництво та представники Донецького регіонального центру з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» (в.о. начальника - Костянтин Шевченко), Донецької обласної дитячо-юнацької спортивної школи для інвалідів (в.о. директора - Юрій Оніщенко), друзі та близькі спортсменів, адміністрація та учні Слов’янської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату I-III ступенів № 23 Донецької обласної ради, учні Слов’янського багатопрофільного ліцею, Слов’янського коледжу транспортної інфраструктури, представники Слов’янської ліги майбутніх поліцейських. 

Нагадаємо, Паралімпіада 2016 року проходила з 7 по 18 вересня в бразильському Ріо-де-Жанейро. У складі національної збірної команди України виступали 14 спортсменів Донецької області – представники 6-ти видів спорту. За підсумками Ігор дев’ять паралімпійців донечиини здобули 12 медалей: 4 золоті, 1 срібну та 7 бронзових. Слов’янці принесли в загальну скарбничку збірної – 1 золоту, 1 срібну та 3 бронзові нагороди. 

Загалом у активі збірної команди України в Ріо опинилося 117 нагород: 41 золота, 37 срібних та 39 бронзових, що дозволило їй посісти рекордно високе третє місце в загальному медальному заліку серед країн світу 


923Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua