Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Шановні підприємці міста Слов’янськ! [22 вересня 2016  09:33]

Місто Слов’янськ стоїть сьогодні перед непростими викликами вибору свого майбутнього з огляду на глобальні процеси соціально-економічних змін та формування демократичного суспільства в Україні. У цьому контексті перед Слов’янськом у першу чергу постає завдання визначення шляхів переходу від пострадянського до сучасного європейського міста. Це і є основною причиною для пошуку нового стратегічного бачення розвитку міста. Стратегія повинна відображати нові амбітні цілі розвитку міста, які вказують шлях до досягнення його сталого майбутнього як динамічного та креативного міста для життя і роботи. 

У процесах розвитку нашого міста важливу роль відіграє підприємництво. Активна участь бізнесу сприятиме перетворенню Слов’янська на європейське місто. 

У зв’язку з розробкою Стратегії розвитку міста Слов’янська до 2020 року, Слов’янська міська рада проводить опитування, метою якого є збір інформації для стратегічного планування економічного розвитку міста Слов’янська.

Просимо взяти участь в опитуванні. Заповнену анкету надсилайте до 19.11.2016 року на електрону адресу : econom@slavrada.gov.ua.
 
Дякуємо за співпрацю!

З повагою, 
відділ економіки Слов’янської міської ради


910Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua